@lauraknipsael

Ik creëer beelden waar je keer op keer naar wilt kijken.

Ik geloof dat er meer is dan “out of the box denken”. Iedereen is al lang uit die box gestapt. Het is tijd om je eigen box te creëren. Om erop te staan, om op te vallen. Om je verhaal te vertellen met beelden die je niet alleen ziet, maar ook voelt.

Video afspelen
Work with me — Work with me — Work with me —

Sinds ik in 2016 voor het eerst echt als professionele fotograaf de regie nam over een shoot, smaakte het naar meer. Met elke shoot en elke foto groeit de liefde voor mijn vak, en krijg ik steeds nieuwe ideeën.

Voor mij gaan een persoonlijke en professionele aanpak hand in hand. Die combinatie zorgt voor verbinding, zonder ten koste te gaan van de kwaliteit. Het maakt de sfeer op de set mooier – en daarmee ook de resultaten.

Ik houd het puur en energiek, in mijn werkwijze en werk. Je herkent mijn foto’s aan het spel tussen licht en reflecties, kleur en perspectieven waar je blik van blijft hangen, en waarmee je beelden resultaten boeken.

Als mode-, portret- en lifestylefotograaf heb ik een passie voor het vergroenen van de industrie. Dat doe ik het liefst door samen met jou mooie en eerlijke beelden te maken. Door authenticiteit in mijn werk te laten zien, van high fashion editorials tot personal branding shoots.

Ik zorg ervoor dat het verhaal dat je wilt verbeelden naar voren komt, met een artistiek laagje over elke foto. Zodat je merk niet alleen gezien, maar ook gehoord en gevoeld wordt. Zodat het herinnerd wordt. 

 A picture  is worth  a thousand words, but I want  ours to tell a story.
 A picture  is worth  a thousand words, but I want  ours to tell a story.
 A picture is worth  a thousand words, but I want  ours to tell a story.
A picture is worth a  thousand words, but  I want ours  a story.
A picture is  worth a thousand words, but I want ours to tell a   story.
Mission — Mission — Mission —

Mijn missie is om met mijn creativiteit en stijl jouw project zo krachtig mogelijk te laten zien.

Ik geloof dat we allemaal de verantwoordelijkheid hebben om meer te creëren dan alleen maar een mooie foto.

Ik heb een zwak voor merken met een sterke missie. Ik breng esthetiek en duurzaamheid samen in een beeld, zodat ze elkaar versterken. Het liefst werk ik samen met merken die duurzaamheid in hun DNA verweven hebben. Ik haal de meeste energie uit projecten die om de natuur en de mensheid geven, en de balans tussen beide bewaren. Mijn doel is om het artistieke toegankelijker te maken in de commerciële fotografie.

Maar ik wil ook dat duurzaamheid toegankelijker wordt, een norm in plaats van een extraatje – dus dat maak ik met al mijn shoots mogelijk door niet alleen mijn creativiteit maar ook m’n kennis te delen. Ook als je als bedrijf net pas die eerste stappen gaat zetten richting duurzame creatie. Of het nou om een complete campagne gaat, of een portretsessie – ik zorg ervoor dat je beelden met impact krijgt. 

Select clients — Select clients — Select clients —

AND MORE

Publications & Exhibitions — Publications & Exhibitions — Publications & Exhibitions —

Canon Europa, Oostwegel Collection Magazine, Navenant Magazine, Jansen-Noy Magazine, Currant Magazine, Forbes China, Glamour, Viva, Vogue Italia, Dreamingless, Mob Journal, 17:23, PAP magazine, Switch Magazine, Chapelle Magazine, Fashion Grunge, Elegant Mag, Modic Magazine, Scorpio Jin, Kodd Magazine, Ellements Magazine, Yearbook Fanzine, De Morgen Belgium, De Limburger

ZAF 2022 & 2023, PUHA SHOP 2022, HAE 2021, Grow Concept Space 2021 & 2022, Marres Huis voor Hedendaagse kunst – Limburg Biënnale 2020, Gra(n) d Jam Gent, Narafi Graduation expo 2018, Christmas Pop-up Fashionclash 2018, HAE 2018

Stay In Touch

Be the first to know about new work and promotions.

© Laura Knipsael Photography 2024 | ALGEMENE VOORWAARDENPRIVACY VERKLARINGDISCLAIMER | SITE DESIGN BY STUDIO MERITY

0

NL
Home
Services
Portfolio
Shop
About
formfolds.fotostudio
Contact