@lauraknipsael

FOREIGN BLOOM

Zangeres Jessica Kulka van FOREIGN BLOOM maakt prachtige melancholische elektronische pop muziek. Toen ze contact met mij opnam, was ze opzoek naar een fotograaf die haar kon helpen met het vormen van een nieuwe beeldtaal, die aansloot bij de huisstijl van haar project FOREIGN BLOOM. 

unique visual imagery — unique visual imagery — unique visual imagery —

Na de eerste Discovery Session kreeg ik een beter beeld van Jessica haar wensen. Aan de hand daarvan ben ik aan de slag gegaan met het onderzoeken waar FOREIGN BLOOM voor staat en welke beelden hierbij passen. Emotie, kleur, contrast en beweging waren de uitgangspunten voor mijn concept ontwikkeling. 

Foreign – strange and unfamiliar
Bloom – a flower, especially one cultivated for its beauty

De ontleding van haar artiestennaam is een groot uitgangspunt geweest. Hieruit ontstonden 3 thema’s die aansloten bij de muziek. Melancholisch en hoopvol maar ook eigentijds. In elk concept voel je een van deze woorden terug komen. 

Creating unique visual imagery – dreamy flows with a little obscure touch

“Laura had ik al een tijdje op het oog om mee samen te werken. Haar werken die ze liet zien via Instagram spraken me enorm aan. Ik had foto’s voor mijn project FOREIGN BLOOM nodig, die ik kon inzetten voor artworks en branding. Toen we de samenwerking begonnen, zag ik dat ze enorm creatief en professioneel is: ze weet waar ze het over heeft. Ik ben enorm blij met haar foto’s en bewerkingsstijl. Ik krijg nog steeds hele mooie reacties op de foto’s. Graag werk ik weer samen met Laura en zal ik haar als eerste vragen zodra er weer nieuwe content nodig is voor FOREIGN BLOOM!” – Jessica Kulka 

CONCEPT ONTWIKKELING – FOTOGRAFIE – RETOUCHE

Stay In Touch

Be the first to know about new work and promotions.

© Laura Knipsael Photography 2024 | ALGEMENE VOORWAARDENPRIVACY VERKLARINGDISCLAIMER | SITE DESIGN BY STUDIO MERITY

NL
Home
Services
Portfolio
Shop
About
formfolds.fotostudio
Contact