@lauraknipsael

Een funky fotostudio met prachtig daglicht. Voor fotografen en content makers, centraal gelegen in Limburg in Roermond. Boek je dagdeel nu.

The Photo Studio — The Photo Studio — The Photo Studio —

FORMFOLDS.FOTOSTUDIO, een plek waarin je letterlijk en figuurlijk de wereld door de ogen van Laura Knipsael Photography krijgt te zien – en waar je zelf ook je stempel op je eigen werk kunt drukken.

Stel je voor, een creatieve oase midden in Limburg – dat is wat we je brengen met onze gloednieuwe funky fotostudio in Roermond. Waar iedereen welkom is om te creëren, experimenteren en vooral plezier te hebben bij het maken van foto’s en video’s!

Bij FORMFOLDS.FOTOSTUDIO hechten we niet alleen waarde aan jouw creativiteit maar ook aan onze planeet. Daarom hebben we zoveel mogelijk materiaal hergebruikt en is onze studio ingericht met prachtige tweedehands en duurzame items. Zodat we een positieve impact kunnen hebben op het milieu.

Gevestigd in een industriële oude Philipsfabriek op Weerstand Roermond, hebben we de perfecte plek gecreëerd om jouw creatieve kant te laten stralen. Of je nu een portretfotograaf bent of een gepassioneerde content creator die op zoek is naar de ideale setting, we’ve got you covered!

Van kleurrijke achtergronden tot trendy props, onze studio is jouw canvas om te gekke shoot producties vast te leggen.

De studio is veelzijdig inzetbaar voor verschillende soorten shoots, commercials en creatieve projecten zoals masterclasses of testshoots.

 • Daglichtstudio: grote ramen, een witte achtergrond en veel daglicht – perfect voor shoots met een ‘cleane’ look of voor e-commerce shoots. En deels verduisteren kan ook zodat je alle kanten op kunt met flitslicht.
 • Materiaal: in overleg en tegen een kleine vergoeding kun je ook aanwezig materiaal gebruiken zoals backdrops, softboxen en lampen. In overleg is er ook meer materiaal te bestellen.
 • Ruimte: ​​de ruimte waarin de fotostudio zich bevindt is 12 meter diep, 4,80 breed en 8,5 meter hoog. Het shoot gedeelte is 6 meter diep, 4,80 breed en 5,20 hoog.

Kom langs en ontdek onze stijlvolle ruimte, want bij ons draait alles om JOUW momenten vastleggen op een unieke en leuke manier! 
 
FORMFOLDS.FOTOSTUDIO kan geboekt worden in tijdsloten van 2, 4 en 8 uur. Deze uren vallen altijd in een dagdeel van 09:00 – 13:00 of 14:00 – 18:00.  Heb je meer tijd nodig? Dan is het mogelijk om extra tijd te boeken, per halfuur. Mits beschikbaar. De kosten zijn 30 euro per halfuur en bijboeken kan, in overleg. Bij meerdere fotografen / creators is er een toeslag van 35 euro per persoon. 
Tarieven — Tarieven — Tarieven —

Editorial / Testshoot:
2 uur: €75,-
4 uur: €150,- 
8 uur: €275,-

Commercieel:
2 uur: €150,- 
4 uur: €300,-

8 uur: €575,-


Prijzen zijn exclusief btw.

Heb jij nu heel veel zin om paar keer per maand de studio in te duiken? Dat kan, vraag naar de opties en tarieven.  

Book a team — Book a team — Book a team —

Naast de locatie heb je de mogelijkheid om een fotograaf en videograaf bij te boeken. Daarnaast hebben we een groot netwerk aan visagisten, stylisten en modellen die we aan je kunnen koppelen. Laat me weten wat en wie je nodig hebt, en ik stel een team samen voor jouw project!

Extra informatie
 • Wi-Fi is aanwezig.
 • Parkeren kan gratis op het Weerstand Terrein en aan de straat.
 • Een Rock ‘n Roller cart is aanwezig om zware spullen te verplaatsen.
 • Chill area, kamerscherm en tafel voor make-up beschikbaar.
 • Bij schade aan de muur dient de huurder de kosten te vergoeden.
 • Er is altijd iemand aanwezig van het team FORMFOLDS.FOTOSTUDIO mits anders overeengestemd.
 • Let op, het kantoorgedeelte wordt niet verhuurd.
 • Eten en drinken kun je bestellen bij La Fabrique verderop in de fabriekshal. Bij FORMFOLDS.FOTOSTUDIO kun je gratis gebruik maken van de koffie en thee. Geen eten en drinken in het fotostudiogedeelte. Indien er gebruik wordt gemaakt van het servies, dit naderhand weer afwassen en op dezelfde plek terug zetten.

De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 18:00. Buiten deze tijden huren is mogelijk voor een surplus van 25%.

Zin om aan de slag te gaan? Stuur je aanvraag met informatie over:

 • Wanneer en hoelang je de studio wilt huren;
 • Het type shoot dat je gaat doen;
 • Welk materiaal je eventueel nodig hebt;
 • En andere vragen over de studio;

Stuur een mail naar connect@lauraknipsael.com of vul het contactformulier in en ik neem contact met jou op!

Stay In Touch

Be the first to know about new work and promotions.

© Laura Knipsael Photography 2024 | ALGEMENE VOORWAARDENPRIVACY VERKLARINGDISCLAIMER | SITE DESIGN BY STUDIO MERITY

0

NL
Home
Services
Portfolio
Shop
About
formfolds.fotostudio
Contact