@lauraknipsael

Fotograaf in Limburg

Ben je op zoek naar een fotograaf in Limburg? Als professionele fotograaf combineer ik technische vaardigheden met artistiek inzicht om foto’s te leveren die voor altijd onthouden kunnen worden. Of je nu op zoek bent naar een spontane fotoreportage in het mooie Limburg of een professionele fotograaf, ik sta klaar om jouw wensen te vervullen.

Het is mijn doel om via fotografie jouw visie tot leven te brengen, via inzicht op details en een passie voor verhalen vertellen. Ik begrijp hoe essentieel het is om pure en betekenisvolle foto’s te maken, die echt blijven hangen. Daarom werk ik nauw met je samen om precies te begrijpen wat je wilt en ideeën om te toveren tot gave visuele verhalen.

Video afspelen
Work with me — Work with me — Work with me —

Fotograaf in Limburg boeken

In 2016 greep ik in Limburg voor het eerst de leiding als een ware beroepsfotograaf, wat mijn passie alleen maar meer deed aanwakkeren. Bij elke sessie en met iedere opname groeide mijn enthousiasme voor fotografie. Als specialist in mode-, portret- en lifestylefotografie, koester ik het verduurzamen van de sector.

Mijn voorkeur gaat uit naar het schieten van oprechte beelden in samenwerking met jou. Ik wil echtheid in mijn projecten brengen, variërend van high-end modeproducties tot personal branding. Persoonlijk contact en vakmanschap zijn voor mij met elkaar verbonden. Deze methode zorgt voor topkwaliteit en een sterke relatie. Het verbetert de sfeer tijdens opnames en verbetert dus ook de eindresultaten.

Mijn aanpak is puur en energiek. Dat is zichtbaar in mijn werk, bijvoorbeeld in de spelingen tussen licht en reflectie, maar ook in het gebruik van levendige kleuren en unieke perspectieven. Ik zorg ervoor dat de beelden onthouden worden.

 A picture  is worth  a thousand words, but I want  ours to tell a story.
 A picture  is worth  a thousand words, but I want  ours to tell a story.
 A picture is worth  a thousand words, but I want  ours to tell a story.
A picture is worth a  thousand words, but  I want ours  a story.
A picture is  worth a thousand words, but I want ours to tell a   story.
Mission — Mission — Mission —

Ontdek mijn verschillende diensten

Van fashion en personal branding tot creative photography, er zijn veel stijlen die ik kan uitwerken. Ik ben gespecialiseerd in het maken van duurzame, opvallende content voor mode- en lifestylemerken. Die skills zet ik ook graag in tijdens andere projecten.

Ik ben onder andere gespecialiseerd in:

  • Contentfotografie
  • Personal branding shoots
  • Beauty & portfolio portretten
  • Productfotografie
  • Fashion: lookbooks, e-commerce en campaigns & editorials
  • Interieurfotografie
  • Creative photography
Select clients — Select clients — Select clients —

AND MORE

Publications & Exhibitions — Publications & Exhibitions — Publications & Exhibitions —

Ontdek mijn portfolio

In mijn portfolio vind je veel verschillende foto’s die ik gemaakt hebt. Deze zijn gemaakt met behulp van verschillende technieken en geven mijn levendige stijl weer. Je kunt mijn portfolio sorteren op projecten, productfotografie en portretfotografie, zo kan jij gemakkelijk terugzien wat voor een bijdrage ik voor jou kan leveren.

Neem contact op!

Ready for a shoot? Ik ook! Ik luister aandachtig naar jouw project, visie of vraag. Mail mij en laten we samen wat moois maken. Wil je jouw project liever face-to-face bespreken, laten we een meeting in de studio plannen. Give me a call.

Stay In Touch

Be the first to know about new work and promotions.

© Laura Knipsael Photography 2024 | ALGEMENE VOORWAARDENPRIVACY VERKLARINGDISCLAIMER | SITE DESIGN BY STUDIO MERITY

0

NL
Home
Services
Portfolio
Shop
About
formfolds.fotostudio
Contact