@lauraknipsael

Fotograaf in Roermond

Ben je op zoek naar een fotograaf in Roermond? Mijn naam is Laura Knipsael, professionele fotografe. Als fashion-, portret- en lifestylefotograaf heb ik een passie voor het verduurzamen van de industrie. Het liefst doe ik dit samen met jou, door mooie en eerlijke beelden te maken. Dit doe ik door authenticiteit in mijn werk te laten zien, van high fashion editorials tot personal branding shoots. Voor mij zijn persoonlijke benadering en professionaliteit met elkaar verbonden. Deze aanpak zorgt voor de beste kwaliteit en binding. Het maakt de sfeer op de set mooier – en daarmee ook de resultaten.

Mijn werkwijze is puur en energiek. Dat kun je ook terugzien in mijn creaties, bijvoorbeeld door spelingen tussen licht en reflectie, maar ook door opvallend gebruik van kleur en perspectief. In het kort, ik zorg ervoor dat jouw beelden resultaten boeken en onthouden worden.

Video afspelen
Work with me — Work with me — Work with me —

Fotograaf in Roermond boeken

Wil jij een fotograaf in Roermond boeken? Of je nu op zoek bent naar een spontane fotoreportage of een professionele fotograaf voor een zakelijke shoot, ik help je graag verder.

Met een scherp oog voor detail en een passie voor het vertellen van verhalen door middel van fotografie, breng ik jouw idee tot leven. Ik begrijp hoe belangrijk het is om authentieke en betekenisvolle foto’s te creëren die een blijvende indruk achterlaten. Daarom werk ik nauw samen met jou om jouw ideeën te begrijpen en te vertalen naar interessante visuele verhalen.

Persoonlijk contact en vakmanschap zijn voor mij met elkaar verbonden. Deze methode zorgt voor topkwaliteit en een sterke relatie. Het verbetert de sfeer tijdens opnames en verbetert dus ook de eindresultaten.

Mijn aanpak is puur en energiek. Dat kan je zien in mijn werk, bijvoorbeeld in de spelingen tussen licht en reflectie, maar ook door levendige kleuren en unieke perspectieven. Ik zorg ervoor dat de beelden bij blijven.

 A picture  is worth  a thousand words, but I want  ours to tell a story.
 A picture  is worth  a thousand words, but I want  ours to tell a story.
 A picture is worth  a thousand words, but I want  ours to tell a story.
A picture is worth a  thousand words, but  I want ours  a story.
A picture is  worth a thousand words, but I want ours to tell a   story.
Mission — Mission — Mission —

Bekijk mijn verschillende diensten

Van fashion en personal branding tot creative photography, er zijn veel stijlen waarmee ik jou van dienst kan zijn. Ik ben gespecialiseerd in het creëren van duurzame, opvallende content voor mode- en lifestylemerken. Die kennis en vaardigheden zet ik ook graag in voor andere projecten.

Tijdens al mijn diensten werk ik, mocht dit nodig zijn, samen met de beste mensen. Onze communicatie zal soepel blijven verlopen, want ik ben en blijf jouw aanspreekpunt. Dit zorgt ervoor dat jij je volledige aandacht op de shoot kunt richten. 

Wat ik onder andere voor jou zou kunnen betekenen?

  • Social media content
  • Personal branding shoots
  • Beauty & portfolio portretten
  • Productfotografie
  • Fashion: lookbooks, e-commerce en campaigns & editorials
Select clients — Select clients — Select clients —

AND MORE

Publications & Exhibitions — Publications & Exhibitions — Publications & Exhibitions —

Bekijk mijn portfolio

Mijn portfolio is meer dan alleen een verzameling mooie beelden. De beelden vertellen een verhaal, tonen diversiteit in techniek en onderwerpen en geven mijn levendige stijl weer. In dit uiteenlopende portfolio vind je verschillende foto’s van de verschillende diensten waar ik me mee bezighoud. Je kunt in mijn portfolio gemakkelijk sorteren op projecten, productfotografie en portretfotografie.

Neem contact op!

Ready to shoot? Ik ook! Vertel me over jouw project, visie of vraag en laten we samen wat moois maken. Wil je jouw project liever face-to-face bespreken? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Give me a call.

Stay In Touch

Be the first to know about new work and promotions.

© Laura Knipsael Photography 2024 | ALGEMENE VOORWAARDENPRIVACY VERKLARINGDISCLAIMER | SITE DESIGN BY STUDIO MERITY

Voeg je koptekst hier toe

NL
Home
Services
Portfolio
Shop
About
formfolds.fotostudio
Contact