@lauraknipsael

CREATE CONSCIOUSLY

Laten we bewust creëren en voor onze planeet zorgen.

Voor al mijn diensten werk ik waar nodig samen met de beste mensen voor elk individueel project. Ik blijf je enige aanspreekpunt, waardoor de communicatie makkelijker verloopt en jij je kunt focussen op de shoot. Dit is wat ik voor je kan betekenen:
Photography — Photography — Photography —

Creative Photography

Ik creëer beelden waar je keer op keer naar wilt kijken. Ik ben sterk gespecialiseerd in het creëren van duurzame, opvallende content voor mode- en lifestylemerken, maar pas die kennis ook graag toe voor andere projecten. Heb je een creatief idee en sluit mijn stijl aan bij wat je wilt uitstralen? Let’s create.

Fashion Editorials and Campaigns

Met unieke out-of-the-box content zetten we de elementen die jouw merk uniek maken op de voorgrond. Samen creëren we beelden die jouw merkidentiteit ademen. Zet je merk op de kaart met campagnes en editorials die je doelgroep verrassen.

Lookbooks

Met lookbooks laten we niet alleen je producten zien: we vertellen een verhaal. Visual storytelling is de rode draad door alle beelden die we maken, waardoor je merk en producten echt kunnen inspireren. Ik zorg voor een passende creatieve setting, in studio of op locatie, en voor de attributen en het team. Samen zorgen we voor meer dan een verzameling foto’s – we brengen je merk of productlijn tot leven.

Fashion
E-commerce

Ik wil dat je doelgroep meer ziet dan alleen een foto van fashion items – ik wil dat ze het product tot leven zien komen. Dat doe ik door beweging, een dynamische visie en een focus op details. Ik werk graag met unieke kadrering en laat de stof van dichtbij zien zodat de items uit het beeld springen.

Beauty & Portfolio Portraits

Ik houd van portretten met persoonlijkheid. Of het nu gaat op portfoliowerk voor modellen, beauty shoots of portretten voor campagnes, ik zorg ervoor dat het meer is dan een mens in beeld: ik laat je graag zien hoe je met subtiele (of niet zo subtiele) twists een kunstzinnige draai geeft aan portretten – voor foto’s die je bijblijven.

Personal Branding Shoots

Ondernemers en professionals zijn als mens steeds vaker ook hun eigen merk. Dat vraagt om branding en content waarmee je je concurrentie mijlenver achter je laat. Durf net even anders te zijn. Ik zorg ervoor dat je je op je gemak voelt tijdens de shoot, dankzij handige aanwijzingen en een laid-back sfeer.

Product Photography & Webshop Ready

Zorg ervoor dat je productfotografie er echt uitspringt, zo in het winkelmandje van je doelgroep. Voor e-commerce en bedrijven die hun producten op een creatieve manier willen presenteren, maak ik unieke beelden waar mensen hebberig van worden. Niet dertien-in-een-dozijn productfotografie, maar foto’s die passen bij je merk.

Social Media Content

Ben je als merk, bedrijf of ondernemer op zoek naar content om te posten op social media? Ik maak beelden die opvallen in de feed, zodat niemand nog langs je heen kan scrollen. Met een artistieke touch, variatie en levendige beelden die je social media accounts niet simpelweg vullen, maar echt reacties oproepen.

Eco prints

Transporteer een ruimte naar een bijzondere plek met een van mijn cityscape of fashion prints – verkrijgbaar als milieuvriendelijke afdrukken van hoge kwaliteit. Bekijk de mogelijkheden in de shop.

Interiors

Kleur, ruimte, organische en grafische vormen – ik vind het heerlijk om ze net even anders vast te leggen. Of je nu een interieurontwerper, stylist, architect of productdesigner bent, of unieke foto’s nodig van je bedrijfsruimte of salon wilt, ik kan je helpen de essentie vast te leggen.
Art Direction — Art Direction — Art Direction —

Mijn creatieve flow is zeer flexibel op basis van de grootte en schaal van het project. Als fotograaf ben ik veelzijdig inzetbaar. Mijn werk is eigentijds, rebels, kleurrijk, dynamisch, warm en energievol. Door goed teamwerk en open communicatie streef ik ernaar om duurzame partnerschappen te creëren waarin alle wensen maximaal worden vervuld en al mijn vaardigheden ten volste worden benut.

Als art director zorg ik ervoor dat de juiste mensen samenkomen voor jouw project – en dat kan iedere keer een andere samenstelling zijn. We creëren visuele oplossingen op maat, om jouw creatieve idee werkelijkheid te maken.

So need an extra hand? I’m here to help.

Workshops & Masterclasses — Workshops & Masterclasses — Workshops & Masterclasses —

Toen ik in 2014 op de eerste rij zat bij de Elle Fashion Week in Bangkok tijdens mijn stage bij Surachai Saengsuwan, wist ik het: dit is de wereld waarin ik me wil bevinden als modefotograaf.

Met de kennis en ervaring die ik sindsdien heb opgedaan wil ik nu ook anderen helpen.
Ik wil je helpen om te ontdekken wie jij bent als fotograaf en hoe je kunt navigeren in deze branche. Ik geef zowel 1-op-1 mentoring en workshops als in groepsverband.

Hiernaast zie je een aantal voorbeelden van beschikbare workshops. Of je nu hulp nodig hebt met art-direction, belichting, poseren, fotografie-instellingen, beeldbewerking of ondernemen, let’s get to work!

Hulp nodig bij iets specifieks? Stuur me een berichtje voor meer informatie over een workshop of masterclass op maat.

MASTERCLASS: Finding your creative voice

Image retouching 1:1

Lightroom - Capture One - Photoshop, color grading, skin retouching, developing your own style)

Understanding Light 1:1 of groepsverband

Learn about different light setups, simple 1 - 3 light set-up

Image Fashion / Portrait Photography 1:1 with pro modele retouching 1:1

- model direction - styling tips, different light setups, creative solutions, finding your creative voice

Mentoring sessions — Mentoring sessions — Mentoring sessions —

Ik deel mijn kennis en ervaringen om je verder op weg te helpen. Elke sessie is uniek en op maat gemaakt, zodat we echt de “problemen” kunnen tackelen waar jij tegen aanloopt.

Vooraf krijg je een vragenlijst opgestuurd, zodat ik precies weet wat jij tijdens deze sessie wilt weten en leren en je zo een coaching op maat krijgt.
Hierdoor weten we allebei zeker dat we blij zijn met het resultaat achteraf.

• Mentoring sessions 1u – €200,- ex. btw

• Mentoring sessions in-depth 

Wat we zoal kunnen bespreken: ontwikkelen van jouw eigen stijl, fotografie techniek, workflow, productie van shoots en teams en modellen regelen, portfolio review, social-media, pitch strategie, prijs bepaling, etc.

Via de mail bespreken we het tijdstip en datum van deze mentor sessie, die plaatsvindt in mijn fotostudio. Een online sessie is ook mogelijk bij de 1 uur durende sessie.

We beginnen altijd met een eenmalige sessie. Mocht jij liever gedurende een langere periode willen samenwerken, dan overleggen we samen of we een traject aangaan voor een aantal weken of maanden.

Voor alle mentor sessies is er een aanbetaling van €125- ex. btw die voldaan moet zijn voordat de sessie aanvangt.

Voor vragen of boekingen connect@lauraknipsael.com

Casestudies — Casestudies — Casestudies —

Een bedrijf met een missie, die goed aansluit bij mijn normen en waarden. Toen we in contact kwamen was ik direct enthousiast. ARAPAHA was opzoek naar een fotograaf die de gehele visuele communicatie kon aanpakken. Ze hadden een beeldbank nodig voor de visuele doeleinden.

Zangeres Jessica Kulka van FOREIGN BLOOM maakt prachtige melancholische elektronische pop muziek. Toen ze contact met mij opnam, was ze opzoek naar een fotograaf die haar kon helpen met het vormen van een nieuwe beeldtaal, die aansloot bij de huisstijl van haar project FOREIGN BLOOM. 

Het Kruisheren hotel is onderdeel van een van de vier hotels binnen Oostwegel Collection. Voor de vernieuwde huisstijl waren ze opzoek naar een fotograaf die hun nieuwe beeldstijl kon ontwikkelen, waarbij creativiteit, frisheid, toegankelijkheid met de juiste dosis high fashion naar voren kwam. 

 Let’s explore  the space we find  when coloring  outside the lines.

 Let’s explore  the space we find  when coloring  outside the lines.

Let’s explore  the space  we find when coloring  outside the lines.

Let’s explore  the space  we find when

coloring outside the lines.

Let’s explore  the space  we find when coloring  outside the lines.
Stay In Touch

Be the first to know about new work and promotions.

© Laura Knipsael Photography 2024 | ALGEMENE VOORWAARDENPRIVACY VERKLARINGDISCLAIMER | SITE DESIGN BY STUDIO MERITY

NL
Home
Services
Portfolio
Shop
About
formfolds.fotostudio
Contact