Laten we iets moois maken voor de wereld

Enthousiast? Ik ook! Vertel me over jouw project, visie of vraag en laten we samen creëren. Wil je je project liever face-to-face bespreken? Maak dan een afspraak voor een meeting in de studio.

The Photo Studio — The Photo Studio — The Photo Studio —

Fotostudio Laura Knipsael Photography, een plek waarin je letterlijk en figuurlijk de wereld door de ogen van Laura Knipsael Photography krijgt te zien – en waar je zelf ook je stempel op je eigen werk kunt drukken.

In mijn studio in hartje Limburg worden producties van a tot z gerealiseerd. Het is een plek waar bewustwording wordt gecreëerd op set en waar duurzaamheid een van de belangrijke kernwaarden is. En iedereen is welkom. 

De studio is veelzijdig inzetbaar voor verschillende shoots, commercials en creatieve projecten zoals masterclasses of testshoots.

 • Daglichtstudio: grote ramen, een witte achtergrond en veel daglicht – perfect voor shoots met een ‘cleane’ look of voor e-commerce shoots. En compleet verduisteren kan ook, zodat je alle kanten op kunt met flitslicht.
 • Materiaal: in overleg en tegen een kleine vergoeding kun je ook aanwezig materiaal gebruiken zoals backdrops, softboxen en lampen. In overleg is er ook meer materiaal te bestellen.
 • Ruimte: ​​de ruimte waarin de fotostudio zich bevindt, is 12 meter diep, 4,80 breed en 8,5 meter hoog. Het shoot gedeelte is 6 meter diep, 4,80 breed en 5,20 hoog.
 
De studio kan geboekt worden in tijdsloten van 2, 4 en 8 uur. Heb je meer tijd nodig? Dan is het mogelijk om extra tijd te boeken, per halfuur. De kosten zijn 30 euro per halfuur en bijboeken kan, in overleg.
Tarieven — Tarieven — Tarieven —

Editorial / Testshoot:
2 uur: €75,-
4 uur: €150,- 
8 uur: €300,-

Commercieel:
4 uur: €300,-
8 uur: €600,-

Prijzen zijn exclusief btw. 

Book a team — Book a team — Book a team —

Naast de locatie heb je de mogelijkheid om een fotograaf en videograaf bij te boeken. Daarnaast hebben we een groot netwerk aan visagisten, stylisten en modellen die we aan je kunnen koppelen. Laat me weten wat en wie je nodig hebt, en ik stel een team samen voor jouw project!

Extra informatie
 • Wi-Fi is aanwezig
 • Parkeren kan op het Weerstand Terrein
 • Een Rock ‘n Roller cart is aanwezig om zware spullen te verplaatsen
 • Schoenen uit: om de studioruimte in perfecte staat te houden, zijn schoenen niet toegestaan. Bij schade aan de vloer dient de huurder de kosten te vergoeden.
 • Eten en drinken kun je bestellen bij La Fabrique verderop in de fabriekshal. In de studio kun je gratis gebruikmaken van de koffie en thee. Geen eten en drinken in het fotostudiogedeelte. Indien er gebruik wordt gemaakt van het servies, dit naderhand weer afwassen en op dezelfde plek terug zetten.
De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 18:00. Buiten deze tijden huren is mogelijk voor een surplus van 25%.

Zin om aan de slag te gaan? Stuur je aanvraag met informatie over:

 • Wanneer en hoelang je de studio wilt huren;
 • Het type shoot dat je gaat doen;
 • Welk materiaal je eventueel nodig hebt;
 • En andere aanvragen en vragen over de studio naar connect@lauraknipsael.com.

 

Of vul het contactformulier in en ik neem contact met jou op!

Stay In Touch

Be the first to know about new work and promotions.

OFFICE ⋅ PHOTOSTUDIO
Bredeweg 10, 6042 GG Roermond – STUDIO 36

+31 6 53 48 50 57 info@lauraknipsael.com

cc: 66425298
vat: NL002335212B58

© Laura Knipsael Photography 2023 | ALGEMENE VOORWAARDENPRIVACY VERKLARINGDISCLAIMER | SITE DESIGN BY STUDIO MERITY

0

EN
Home
Services
Portfolio
Shop
About
Contact
Stay in Touch

Newsletter alert. Be the first to know about new work and get behind the scenes with me.